Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Πολιτικοί ή πολιτική?

Καλησπέρα σας...

Σας έλειψα?

Αρχικά, "Όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον αθώο θάνατο του αστυνομικού από τρομοκράτες.." Αυτό είναι το κύριο μήνυμα που "βγαίνει" από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για το προχτεσινό επεισόδιο με το θάνατο του αστυνομικού με ανήλικο παιδί παρακαλώ..

Γιατί πάντα να σκοτώνονται ανυποψίαστοι πολίτες από κάποιους που αυτοαποκαλούνται "τιμώροι" ή "επαναστάτες?"

Δημοκρατία έχουμε,ελευθερία λόγου έχουμε αλλά αυτή την λανθασμένη νοοτροπία που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ δεν μπορώ να την καταλάβω...

Και βεβαίως κατόπιν εορτής επισημαίνουμε τα λάθη που έγιναν...

'Επειτα, οφείλω να επιδοκιμάσω το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Απογευματινή" με τίτλο "Να γίνουν 200 βουλευτές" όπως φυσικά και το άρθρο που υπάρχει.

Το σύνταγμα το προβλέπει αλλά κατά πόσο κάποιοι θέλουν να εφαρμοστεί?

Τα ποσά που αναφέρονται στο άρθρο είναι υπερβολικά μεγάλα και σε πέριοδο κρίσης όπως αυτή που βιώνουμε τα χρήματα αυτά αξίζει να εξοικονομηθούν..

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί βουλευτές που πραγματικά έμπρακτα δεν αποδίδουν κάποιο έργο άρα γιατί να έχουν τα προνόμια του βουλευτή?

Θα χαρώ πάρα πολύ αν δω μια τέτοια καινοτομία και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα γραφτεί στην ιστορία..

Τέλος, οφείλω ν'αποκαλύψω την προτίμηση που έχω σε κάποιους πολιτικούς αλλά και υπουργούς (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ονομάτων) γιατί πραγματικά αποδίδουν σημαντικό έργο για την χώρα και μάλιστα έχουν και μέλλον στην πολιτική...

Ας φύγουν κάποιοι που πραγματικά έχω βαρεθεί να τους βλέπω στα τηλεοπτικά "παράθυρα" και στα έδρανα χωρίς ουσιαστικό λόγο και έργο..

Σας χαιρετώ προσωρινά και υπόσχομαι να γράψω ακόμα περισσότερα σύντομα..

ΥΓ.Ελπίζω να μην σας κούρασα με τη σημερινή συνάρτηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: